Om mig

"Från en överdrivet positiv person till en person fast i ett mörker"

Jag var under ett års tid fastklistrad i ett mörker som vägrade att släppa  taget om mig. Jag har alltid varit den positiva, hård arbetande personen som gärna hållit igång fler bollar i luften en vad jag själv har kunnat ha kontroll över och jag har aldrig klagat. Jag har kämpat på hårdare än vad jag själv har förstått utan att visa någonting utåt. Mitt motto har alltid varit "Se till att andra mår bra, så mår du bra". Dessa ord är självklara. Jättelätt att tänka fram och leva efter, men att genomföra dem är tillslut omöjligt. Jag var 24 år gammal när den psykiska ohälsan grep tag om mig och jag är än idag, mer än över ett år senare inte helt frisk än. 

Hade jag inte hittat in till plattformen youtube, eller skapat min blogg eller vågat satsa på det som jag älskar att göra, så hade jag inte varit kvar på denna planet idag. Nu är inte mitt motto "se till att alla andra mår bra så mår du bra" nu är det annorlunda. 

"Umgås med dem människor som ger dig energi istället för att ta din energi & ta dem beslut som känns bra för dig, inte vad andra tycker att du ska ta för beslut"

-You Jump, I Jump- 


I Love U All-

Miss Johansson. 
"Jag vet inte om jag kan hjälpa världen, men om jag kan hjälpa just dig, genom att berätta min historia, så är det en ära för mig" - miss Johansson

youtube har räddat mitt liv

Sommaren 2017, fick jag äran att vara med i en tidningen Ttela där jag fick dela med mig om min historia. 

Ur artikeln:


"Anna beskriver att eftersom hon kände sig trött och orkeslös var det lätt att kolla på videos. Så småningom började Anna göra sina egna videoklipp och märkte att hon tyckte det var roligt.

– Jag var tvungen att hitta någonting som gjorde att jag hittade mening med livet igen. Det var så kul att komma på en idé och skissa upp den i huvudet"

miss johansson- influencer 

Glöm inte att följa mig på mina sociala medier så missar du aldrig någonting av mig. 

Kontakta mig

För samarbeten eller annan kontakt med mig.

Hemsidan är skapad med